Your Cart

galleria load not working on start up

These forums are now closed to new replies / tickets.

Please open a support ticket from our new Support page.

Front Page Forums Problems galleria load not working on start up

  • gravatar
    Chris Nevill
    August 17, 2015 at 8:42 pm

    I came across this stackoverflow question that’s similar to what
    I’m trying to do:

    http://stackoverflow.com/questions/27145660/galleria-wont-load-imag

    The question has an answer that I find unsatisfactory.
    I’ve created an updated JSFiddle here:
    http://jsfiddle.net/zcyw6x07/2/

    This removes the angular aspect from the question and uses
    Galleria 1.4.2

    You can see that the gallery is not loaded when the jsfiddle
    runs.
    However it does open when the button is clicked which triggers the
    Galleria load function.
    Why is this? How can I make this work correctly?

    Thanks
    Chris


    gravatar
    Chris Nevill
    August 17, 2015 at 8:45 pm

    “You can see that the gallery is not loaded when the jsfiddle
    runs. ” I should say that the dummy gallery is not loaded when the
    jsfiddle runs.
    There’s an initial gallery that is loaded. My guess I need to get
    rid of the initial gallery… but I can’t make that work for some
    reason.


    gravatar
    Chris Nevill
    August 17, 2015 at 9:01 pm

    http://jsfiddle.net/zcyw6x07/5/

    I’m over complicating things.

    Resolved. Thanks!


Galleria.io uses cookies to store information. You can read more about that in our Privacy Policy. I understand